ÎNSCRIERE
Taxe de participare
Modalitate de plată

Plata în RON prin virament bancar se va face către:
S.C. CONSULTING PARTENER S.R.L.
C.I.F.: RO 17399900
Nr. Registrul Comerțului: J22/832/2005

CONTURI BANCARE:
IBAN: RO63 CECE B000 30RO N116 7802, deschis la CEC BANK
IBAN: RO45 BTRL RONC RT0P C622 8701, deschis la BANCA TRANSILVANIA
IBAN: RO15 INGB 0000 9999 0526 2309, deschis la ING BANK

Detalii plată: Vă rugăm specificați pe confirmarea de plată: ”Școala Oftalmologică de Vară 2021 / Numele dvs.”

Alte informații

Taxele de participare includ: Mapa și Broșura Evenimentului – Printate, Suportul de curs alcătuit din prezentări (video, power point, pdf), Volumul IV al lucrării cu ISBN „Oftalmologia Clinică”, în format printat (expedierea se va face prin Curier Rapid către fiecare participant iar costurile cu transportul vor fi suportate de organizatori), certificatul de participare cu credite EMC din partea Colegiului Medicilor din România, diverse materiale promoționale de la partenerii acestui eveniment., certificat de participare fără credite EMC.

Accesul se va face în baza formularului de înregistrare completat și achitarea taxei de înregistrare.

ACCESUL PE PLATFORMA ON-LINE A EVENIMENTULUI (ZOOM & YOU TUBE) SE VA FACE CU UN USER NAME ȘI O PAROLĂ PRIMITE ÎN BAZA FORMULARULUI DE ÎNREGISTRARE COMPLETAT DE FIECARE PARTICIPANT.

 MANIFESTAREA SE VA DESFĂȘURA ÎNTR-UN FORMAT MIXT: ON-LINE ȘI ON-SITE (ÎN MĂSURA ÎN CARE ACEST LUCRU VA FI POSIBIL). PENTRU MOMENT ÎNSCRIERILE SE VOR FACE PENTRU MANIFESTAREA ON-LINE, URMÂND CA ATUNCI CÂND VOM ȘTI CU CERTITUDINE CĂ NE PUTEM ÎNTÂLNI ȘI FIZIC, SĂ REVENIM CU DETALII.